top of page

Keurslager Buys staat gelijk aan jaren ervaring. Al meer dan 40 jaar doen wij er alles aan om onze klanten tevreden huiswaarts te sturen.

In 2006 namen wij deze zaak over van onze ouders en hebben de jaren voordien de stiel als het ware met de paplepel binnengekregen.
Het Buys-team staat dagdagelijks klaar om u met de grootste glimlach te ontvangen en u te voorzien van de beste kwaliteit die voldoet aan de strengste normen.
Versheid, kwaliteit en service, daar staan we voor!
Bovendien kan u bij ons ook terecht voor dagverse menu's en een uitgebreide cateringservice!

Wij verwelkomen u van harte in onze winkel!

Elke en Stefan en kids

Onze Passie

Je hebt slagers, en je hebt Keurslagers. Een wereld van verschil.

Keurslagers dragen het metier van de traditionele slager een warm hart toe. Wat doen ze? Vlees uitbenen, waken over hun kwaliteit,  en zo veel meer.

Bij ons is de klant écht koning. Waarom? Je krijgt een service op maat gemaakt. 

Vers

Bij de levering controleren we de temperatuur van het verse vlees. Die mag niet hoger zijn dan 4 °C.

 

We kijken na of het transport verloopt volgens de strikte hygiënenormen. Deze controle is essentieel voor een lekker, kwaliteitsvol product. 

 

Bovendien controleren onafhankelijke inspecteurs regelmatig stalen van het bereide product. 

Veilig

Wat maakt een Keurslager uniek? Onze vereniging controleert de kwaliteit van onze producten zelf. Regelmatig sturen wij onafhankelijke inspecteurs bij onze Keurslagers langs.

 

Zij zijn trots als ze een goed controlerapport of A-licentie (de hoogste onderscheiding voor een Keurslager) krijgen. De kroon op hun werk!

Ook bij het klaarmaken van (vlees)bereidingen hanteren onze Keurslagers de hoogste hygiënische normen. Ze respecteren de koudeketen zodat de temperatuur nooit te hoog is.

 

Voor de kruiding gebruiken ze enkel hoogwaardige kruiden, en ons geheime recept dat enkel je Keurslager kent!

bottom of page